PSZICHOLÓGUSOK

Pszichológusként számunkra a legfontosabb, hogy megfelelő szakmai segítséget nyújtsunk és támogassuk Önt problémája megoldásában. Modern és nyitott hozzáállással, empatikus, elfogadó attitűddel fogadjuk a hozzánk látogatókat. Adjon egy esélyt a változásra!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kincses Györgyi

Tanácsadó szakpszichológus, szexuálpszichológus, relaxációs tréner

Egyéni életvezetési gondok megoldásán kívül hangulat- és szorongásos zavarok, stresszel kapcsolatos problémái, illetve döntési, problémakezelési, és konfliktusmegoldó önállóságának fejlesztésében is segíthetek. Az autogén tréning (relaxáció) módszerét is megtanulhatja velem. A dohányzásról való leszokást támogató programot végigviheti segítségemmel, hogy megszabaduljon káros szokásától.

Ezen kívül segítséget tudok nyújtani álláskereséssel, pályaválasztással és módosítással, karrier tanácsadással kapcsolatos problémái rendezéséhez.

Forduljon hozzám bizalommal, ha szexuális és párkapcsolati gondokkal küzd. Foglalkozom férfi és női szexuális funkciózavarok okainak feltárásával és kezelésével is.

Abban tudok segíteni, hogy megtalálja az egyensúlyt a magánélet és a munka között, így kiegyensúlyozott, harmonikus életet élhessen.

Sarkadi Bálint

 

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, szexológus tanácsadó

Már a gimnáziumi évek alatt is az érdeklődésem középpontjában az emberek érzelmeinek és viselkedésének tanulmányozása állt. Ekkortájt kezdtem el komolyabban foglalkozni a pszichológiával. Az egyetemi évek során a pszichológián belül a szexuálpszichológia és a pszichopatológia keltette fel leginkább az érdeklődésemet.

A szexuálpszichológián belül a különleges szexuális beállítottságok, a szexualitás kiteljesedése, az igények egymáshoz közelítése, valamint a párkapcsolati problémák, azok a területek, amikkel kiemelten foglalkozom.

A viselkedés elemző diploma megszerzése után az okleveles pszichológusi diplomámat interperszonális, interkulturális szakirányon szereztem meg.

A pszichológus diploma megszerzése után kezdetben megváltozott munkaképességű emberek munkaerőpiaci visszaintegrálásával foglalkoztam, ahol jól tudtam kamatoztatni az egyetemi évek alatt megszerzett tudásomat.

Később a Budapesti Rendőr-főkapitányságon dolgoztam, ahol alkalmassági vizsgálatokkal és mentálhigiénés ellátással foglalkoztam. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai Szakpszichológus képzését a rendőrségi munkámmal párhuzamosan kezdtem el.

 

A Klinikai szakpszichológusi szakképesítésem megszerzése utána az Avomed Pszichológiai Központban dolgoztam 2018 év végéig.

2012 óta az Intim tanácsadás www.intimtanacsadas.hu  tagjaként fogadom a párkapcsolati és szexuálpszichológiai problémával hozzám forduló klienseket.

2015 óta a Terápiás kapcsolat www.terapiaskapcsolat.hu tagjaként pedig hangulatzavarok, szorongásos zavarok és személyiségzavarok kezelésével foglalkozom.

2019-ben megalapítottuk a Budapest Pszichológia Pszichológiai és Pszichoterápiás Központot, hogy több kollégámmal együtt segítséget nyújthassunk a hozzánk fordulóknak.

Modern és nyitott hozzáállással, empatikus, elfogadó attitűddel fogadom a magánrendelésemen azokat a klienseket, akiket pszichológiai problémájuk hatékony kezelésében szeretnének segítséget kérni.

„A boldogtalanság elkerülése nem tehet minket boldoggá.” Hector a boldogság nyomában.

Adjon egy esélyt a változtatásra!  Forduljon hozzám bizalommal!

Kincses Györgyi

tanácsadó szakpszichológus, szexuálpszichológus

E-mail: kincses.gyorgyi@intimtanacsadas.hu

Telefon: +36-30/361-7898

Terápiás ülés helyszíne:

1054 Budapest, Akadémia utca 1.

Sarkadi Bálint

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, szexológus tanácsadó

E-mail: info@budapestpszichologia.hu

Telefon: +36-30/352-8964

budapestpszichologia.hu

Terápiás ülés helyszíne:

1091 Budapest, Haller utca 88.

(19-es kapucsengő)